Camønoenskilt

Priser + Booking

Skærmbillede 2017 01 25 12.17.21

Catering

morgenkurv

MÅLTIDER PÅ TIENDEGAARDEN

Morgenmad

Ved ankomst kan morgenmaden bestilles - på værelset står hvordan du bestiller. De fleste værelser har adgang til tekøkken, så det er muligt selv at stå for morgenmaden. I Brugsen 1,5 km væk er nybagt brød og mulighed for indkøb iøvrigt. En anden mulighed er at tjekke tidligt ud og måske nyde en brunch i Stege by? alt som det nu passer ind i jeres feriedage.

Morgenmaden på Tiendegaarden koster 75,- kr. pr person og skal blot bestilles inden kl 21 aftenen før.

HalkærÅdal                  

Aftensmad

Det er muligt at "shoppe" i vor lille cateringafdeling - som er færdiglavet frossen mad fra det "berømte" Halkær Ådal (var med i Løvens Hule og fik Ilse Jakobsen som investor). Maden er økologisk og lige klar til anretning. Du finder selv den portion, du ønsker, tør den op og varmer den derefter op i mikroovn. Efterfølgende kan vi anbefale, du anretter den på en tallerken, som du finder vi vort tekøkken sammen med knive, gafler mm. Et måltid smager bare bedre, når det er velanrettet. Der findes også en vegetarisk ret. Prisen er 100 kr pr portion. 

Tilbuddet om at spise aftensmad på Tiendegaarden med fri udsigt til marker, have og enge er tiltænkt vore Camønovandre-folk, men er du bare "færdig" efter en god dag på Klinten, er du velkommen til at benytte tilbuddet. Vi vil dog gøre opmærksom på, at der i en afstand af bare 15 minutters bilkørsel fra Tiendegaarden findes op til 20 spisesteder - alle sammen med dejlig mad tilberedt af lokale kokke, så der er ingen mulighed for at gå sulten i seng på Møn!

Der er ikke koge-muligheder på Tiendegaarden i højsæson-dage men adgang til tekøkken. Her finder du elkeddel, kaffemaskine, kopper, tallerkner med mere samt adgang til køleskab og lille fryser. Der findes mikroovn til at optø/varme madportioner fra Halkær Ådal.

Øl, vin og vand

I catering-rummet findes vin, øl og vand, kaffe/te samt diverse desserter. Afregning sker med mobilpay straks du handler. Yderligere praktiske oplysninger findes i Cateringrummet samt på diverse opslagstavler på gården. 

morgenbord       tekøkken

TIENDEGAARDEN

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Telefon/SMS: +45 23472106

Send gerne en mail - vi svarer hurtigt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.