Indløs gavekort fra:

GoDream

     
   GoDreamBB  
     
   GoDreamKroHotel  
     
     GoDreamSolnedgang     
     
   GoDreamManeskinstur  
     
  GoDreamVandre  
     
  GoDreamCykeltur  
     

Har du fået et gavekort ?

 

Forskellige firmaer udsteder flere forskellige gavekort, som kan benyttes på Tiendegaarden. Vær opmærksom på at hvert enkelt gavekort gælder til individuelle ophold og dermed også forskellige typer af værelser.

Har du flere gavekort, som ikke er ens, skriver du til os, hvad du ønsker, så hjælper vi gerne med, at du får det samme rum alle dage. Vi sender dig et tilbud med, hvad ændringerne koster og forskellige forslag, så kan du vælge inden du booker og dermed indløser dit gavekort.

De fleste gavekort med "bed & breakfast" - er ophold i klassiske værelser, det vil sige værelser med delebad og toilet på gangen. Normalt er der max 2 rum, der deler, og vælger du lavsæsondage, så har du nok badeværelset for dig selv. Ønsker du at ændre til gavekort med eget bad/toilet, så kan det tilkøbes mod at betale prisdifferencen som er 200-300 kr. alt efter hvilket firma, det er og hvilket gavekort du i forvejen har.

Moderne B&B værelser er med privat bad/toilet.

Da vi ikke selv skriver teksten til disse gavekort, kan der være forskellige formuleringer, men vi har nu gennem mange mange år samarbejdet med fx SmartBox og GoDream, og vi kan kun sige, at det er nemt og enkelt og generelt fungerer meget fint. Husk på, at begge firmaer tilbyder, at du kan ombytte gavekort, købe andre og betale med det gavekort du har og så videre. Husk at kontakte firmaet direkte ved ombytning (vi kan ikke hjælpe) og ellers er det hele også muligt online på deres hjemmesider.

Vi kan kun opfordre til at læse grundigt på gavekortet, her finder du den nødveninge og enkle information til booking af gavekort og oplevelse.

 

 

  Undersøg fra hvilket firma gavekortet er:  
     
  SmartBox - link til at undersøge om der er ledigt og for eventuelt at booke  
     
   GoDream - link til at undersøge om der er ledigt og for eventuelt at booke  
     
   Andre - send en mail til os (læs i gavekort) og medsend gerne et foto af gavekortet. Foto kan også sendes til mobil 23472106.  

TIENDEGAARDEN

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 23472106

Mail: info(snabel-a)tiendegaarden.dk