Camønoenskilt

Priser + Booking

Skærmbillede 2017 12 25 kl. 23.13.53

Catering

Google Map

Lillekort

Camønokort

Camønoen - 175 km lang vandrerute på Møn

Camønoen er Møns svar på Caminoen (den spanske vandrerute). Ruten findes på øerne Møn, Nyord og Bogø og åbnede i 2016. Camønoen er natur, kulturhistorie, gastronomi, vandring, stilhed, stjernehimmel og magiske stunder, du aldrig glemmer.

Kongeriets venligste vandrerute

Vi kalder også ruten for kongerigets venligste vandrerute og den henvender sig til pilgrimsvandringer, familieture, ældrevenlige ture, gastronomiske vandringer. Turen kan gåes alene for den og dem, der helst vil gå i fred men der er også mulighed for at opsøge netværket undervejs for dem, der vil have oplevelser og selskab. Man bestemmer helt selv og kan naturligvis selv tilrettelægge sine dagslængder.

Camønoens rute er skiltet diskret i de smukke ølandskaber, dog udvikles der stadig på den efterhånden som erfaringer indsamles. Langs ruten er opstillet vandposter og mødepunkter og der er samlet lokale ildsjæle langs ruten til at give dig en ekstra oplevelse. Link til det digitale Camønokort.

Møns Museum er ankerpunkt for Camønoen

Det vil være optimalt på din vej til Tiendegaarden at aflægge Møns Museum et visit - ligger ved den smukke Mølleport - her vil du kunne få fin introduktion til ruten og svar på dine eventuelle spørgsmål. Overnatningen booker du blot i forvejen på Tiendegaarden. 

Pris for overnatning pr person fra kr. 449,-. Det er muligt at bestille enkeltværelser mod tillæg.

Bestil overnatning

Bestil Camøno-kort

TV2øst - 10 år siden

For år tilbage besøgte Signe Ryge en række af engagerede B&B værter i sommerlandet. Se et udsnit af udsendelsen her..

Vi har vor egen avis...

I Tiendegaarden Tidende fortælles gårdens historie, lidt om driften samt tips og ideer til udflugter samt små "hemmelige" oplevelser

...og vor egen film

Se vor korte film om det at være gæst på Tiendegaarden og skønne Møn. Måske du kan få inspiration til et par feriedage?

TV2 med Pernille Sams

Huse, der aldrig kommer til salg - en udsendelse på TV2 Fri kanalen. Læs om optagelser på Tiendegaarden og se resultatet.

TIENDEGAARDEN

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Telefon/SMS: +45 23472106

Send gerne en mail - vi svarer hurtigt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.