IMG 1229

Tips og Information om det praktiske på Tiendegarden

På dit værelse ligger ved ankomst et lille brev med de vigtigste ting nu og her!

Morgenmad:

Er der JA-kryds i dette felt, skal du blot gøre, som der står:

1) hvis det er en morgenmadskurv - afhentes den i stuehuset ved hoveddøren mellem kl 8 og 9. Benyt gerne den udendørs ringeklokke eller hvis døren er åben, står der en lille ringeklokke på sybordet lige inden for døren.

2 hvis der står "morgenmad i spisestuen" kommer du blot ned i den mellem kl 8 og 9. Hører vi dig ikke lige bedes du benytte klokken ved brødbordet.

Er der en NEJ-kryds, ja så kan du følge vejledning og eventuelt bestille pr SMS. Pris er 75 kr pr person/morgen.

Morgenmaden består af:

müsli, cornflakes, blødkogte æg, kaffe, te, hyldeblomstsaft, mælk, nybagt brød samt en anretning med lidt pålæg, oste og frugt. Nok til en solid morgenmad på landet og oftest med en mulighed for at smøre en sandwich af "resterne".

Aftensmad:

Der er utallige SPISESTEDER på øen - her følger en ufuldstændig liste. Alle steder er fantastiske!

Hyttefadet, Restaurant Klintholm, Portefino, Kaj Kok, Stege Sushi, StøberietDet gamle Bryghus, Hotel Møn, Cafe Frederikt, Davids Cafe, Delfino, Præstekilde Restaurant, Santa Maria, Spisestedet, Residens Møn, Lake Apartment, Fanefjord Skovpavillion, Damme Kro, Lollesgaard, Færgemandens Hus, Hoffmanns Spisehus, Liselund Ny Slot, Cafe Farø Vad, Bogø Havn, Cafe Stalden, Restaurant Farø m.fl.

Spise på Tiendegaarden?

Det er ikke muligt at lave "aftensmad" på Tiendegaarden. Man kan ikke "koge og brase". Vi beder vore gæster om at støtte de dejlige spisesteder i området, evt bestille take away og tage med til Tiendegaarden.
Man sagens kan spise her, idet der er tekøkken med tallerkner og bestik, som kan lånes, vaskes op og lægges på plads igen efter brug :-) Men altså ingen komfur, ovn, gruder, potter og pander!

Det er ej heller muligt at grille eller medbringe gasblus og lign på Tiendegaarden. Har du dette med henviser vi dig til grillplads i Borre eller endnu smukkere: grillplads i Klintholm Havn.

For vandre- og cykelfolket, der ankommer uden bil, har vi en lille Cateringbod med færdigretter på frost fra den lokale slagter. Køb her og tø op/varm i mikroovn. Lille udvalg af vin & øl til vandrefolket findes også. 

Fred & Ro

De fleste gæster kommer og bor på tiendegaarden for at nyde freden, roen og den dejlige natur omkring gården. Alle bedes tage hesyn til hinanden og dermed også, at der skal være ro kl 21. Man kan sagtens sidde og sludre i den sene aften, bare man flytter sig (langt) væk fra bygningerne eller er på værelset :-) 

Dark Sky Oplevelser

Mange af vore gæster kommer også for at nyde den mørke nat - stjernehimmelen - stilheden. Nogen stiller uret til kl 2 om natten, står op og går ud - for at få den dejlige oplevelse - også i den lyse sommertid. Igen beder vi vore gæster om at færdes stille og roligt, og vær omærksom på vor man går, så man ikke falder over en sten eller andet.

Det er også muligt at sove ude på en af dark Sky platformene.... så oplever man det hele live. Tag selv soveposer med, vi har liggeunderlag og måske et ekstra tæppe I kan låne. udstyr findes i Dark Sky rummet, som ligger på gårdspladsen ved siden af "Cykelværstedet".

Linned & Håndklæde

Ved korttidsophold er dette ikke inklusive i opholdet men tilkøbes den første nat (75 kr pr sæt/person). Mange rejser med eget sengelinned og det er muligt netop selv at medbringe på Tiendegaarden og spare gebyret. 
OBS: ved en del af vore gavekort er morgenmad og linned tilkøbt allerede i opholdet, det vil stå på gavekortet, hvad der er inklusive.

Hund med?

Vi har helt særlige og opdaterede regler for, når man medbrigner hund. Læs mere her og husk at booke direkte og noter i beskedfeletet at I ønkser at medbringe hund.

Ankomst- og afrejse tider:

Ankomst tidligst fra kl 14. Det er normalt ikke muligt at ankomme før, idet vi gør rent, slår græs - kører med andre maskiner etc. Så ankommer du til Møn før: kør en tur til stranden eller besøg Stege By
Se vor check in - film, så du nemt kan finde dit værelse.

Afrejse er senest kl 10. den enkle check-ud står på en seddel på værelset.

Kontakt os, hvis vi ikke er hjemme

Send en SMS på 23472106, hvis der er spørgsmål, du ikke lige kan få svar på her på siden. Jeg ser min mobil jævnligt, så hav lidt tålmodighed.  

 

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 23472106

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.