LÆS MERE & BOOK

Camøno Overnatning

Book Direkte

Book Direkte

morgenkurv

Camønokort - Vandrerute

Camønoen - 175 km lang vandrerute på Møn

Camønoen er Møns svar på Caminoen (den spanske vandrerute). Ruten findes på øerne Møn, Nyord og Bogø og åbnede i 2016. Camønoen er natur, kulturhistorie, gastronomi, vandring, stilhed, stjernehimmel og magiske stunder, du aldrig glemmer.

Kongeriets venligste vandrerute

Vi kalder også ruten for kongerigets venligste vandrerute og den henvender sig til pilgrimsvandringer, familieture, ældrevenlige ture, gastronomiske vandringer. Turen kan gåes alene for den og dem, der helst vil gå i fred men der er også mulighed for at opsøge netværket undervejs for dem, der vil have oplevelser og selskab. Man bestemmer helt selv og kan naturligvis selv tilrettelægge sine dagslængder.

Camønoens rute er skiltet diskret i de smukke ølandskaber, dog udvikles der stadig på den efterhånden som erfaringer indsamles. Langs ruten er opstillet vandposter og mødepunkter og der er samlet lokale ildsjæle langs ruten til at give dig en ekstra oplevelse. Link til det digitale Camønokort.

Møns Museum er ankerpunkt for Camønoen

Det vil være optimalt på din vej til Tiendegaarden at aflægge Møns Museum et visit - ligger ved den smukke Mølleport - her vil du kunne få fin introduktion til ruten og svar på dine eventuelle spørgsmål. Overnatningen booker du blot i forvejen på Tiendegaarden. 

Pris for overnatning pr person fra kr. 449,-. Det er muligt at bestille enkeltværelser mod tillæg.

Bestil overnatning på Tiendegaarden

Bestil Camøno-kort på Museet

Læs mere og book Camøno-Ophold på vor Tiendegaarden-Camøno-hjemmeside.

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 55812126

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.