Camøno.dk

Camønoenskilt

Catering

Priser + Booking

Skærmbillede 2018 09 20 kl. 08.47.09

morgenkurv

               
       

Vandretur på Camønoen

     
         ♥ Camønoen - en vandrerute på Møn      
       

VANDRETUR PÅ CAMØNOEN

Hvorfor tage til Spanien og gå Caminoen, når man nu kan blive lige her og gå Camønoen!

  • kongeriets venligste vandrerute
  • kan kombineres med en Dark Sky oplevelse på Møn måske?

Afprøv den smukkeste del af den 175 km lange vandretur - Camønoen - som åber i 2016. Vandreruten er lige uden for din dør og kan planlægges på det niveau, du nu finder passende.

Turen starter ad en sti gennem markerne på Tiendegaarden med skønt view mod hele klinteområdet. Herfra ses tydeligt hvordan Østmøn rejser sig og slutter med den høje kridtklint 125 meter oppe. Men bare rolig, det går stille og jævnt op af - alle kan være med.

Undervejs er der mulighed for at benytte Camøno-Pauserne, som er særligt tilrettelagt for vandrerutens gæster. Se CAMØNO-KORT her.

  • Ved ankomst får du vor egen private "Camøno-ruten" gennem vore marker - ud til selve hovedruten.
  • Linnedpose inkl. håndklæder samt morgenmadskurv er inklusive i opholdet.
  • Værelset er klar fra kl. 14 på ankomstdagen. Afrejse er senest kl. 10. Det er muligt at bestille ekstra overnatninger - vi har tilbud hvis du vælger Tiendegaarden som dit "Camøno-hovedkvarter". Book.
  • Ved ankomst kan bestilles aftensmad og "kaffe, kage og dessert" samt drikkevarer i vor "Self-Catering-Bod" men du er også velkommen til selv at medbringe. Vær opmærksom på vi blot har te-køkken, så det skal være microovn-mad. "frikadeller & salat". Det er VIGTIGT at være opmærksom på, at catering-boden ikke er åben hele året! Skriv til os i beskedfeltethvis du er afhængig af dette tilbud. Book.
  • Transport - afhentning/udkøring eller fx baggageflytning? Skriv til os så formidler vi gerne kontakten og finder prisen på hjælpen. Book.
  • Bookning af egen turguide- Naturguide Møn guider dig til Camønoens unikke naturperler bl.a. i Dark Sky området. Book på www.naturguidemoen.dk

Vandrerute-etaperne er typisk 20-30 km. Kan deles over 2 dage således at første del af ruten tages på ankomstdag - overnatning - og sidste del næste dag. Der er naturligivs mulighed for at mini-vandreture alle med udgangspunkt fra gården og på dele af Camøno-ruten. Vi er gerne behjælpelig med tips og forslag.

 

1 overnatning for 2 personer inkl. linned og morgenmad fra kr. 899,- (afhængig af ugedag mm)

 Bestil ophold

P.S. Vi har fået en sær-side med Camønoen: se mere her og bestil: Camøno - Tiendegaarden

     
        Tiendegaarden på Camønoen      
         Camøno-ruten ... lige forbi Tiendegaarden      

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 23472106

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.