LÆS MERE & BOOK

Camøno Overnatning

Catering

Book Direkte

Book Direkte

morgenkurv

MÅLTIDER PÅ TIENDEGAARDEN (åbner ca. fra påske)

Morgenmad

Ved ankomst kan morgenmaden bestilles - på værelset finder du oplysninger om, hvordan du bestiller. De fleste værelser har adgang til tekøkken, så det er muligt selv at stå for morgenmaden. I Brugsen 1,5 km væk er nybagt brød og mulighed for indkøb i øvrigt. En anden mulighed er at tjekke tidligt ud og måske nyde en brunch i Stege by? alt som det nu passer ind i jeres feriedage.

Morgenmaden på Tiendegaarden koster 100,- kr. pr person og skal blot bestilles inden kl 21 aftenen før.                

Aftensmad (OBS: ikke altid muligt i ydersæson)

Det er muligt at "shoppe" i vor lille cateringafdeling - som er et lille udvalg af færdiglavet frossen mad. Du finder selv den portion, du ønsker, tør den op og varmer den derefter op i mikroovn. Efterfølgende kan vi anbefale, du anretter den på en tallerken, som du finder vi vort tekøkken sammen med knive, gafler mm. Et måltid smager bare bedre, når det er velanrettet. Vælg typisk mellem gullasch, kylling eller lakselasange. Priser er fra ca. 99 kr. pr portion. Måske køb en is til dessert? Alt er i begrænset udvalg og der tages forbehold for, at der kan være udsolgt. Skriv til os på din bestilling, hvis det er meget vigtigt for jeres ophold, at I kan shoppe aftensmad, så tjekker vi gerne på forhånd.

     IMG 0125       IMG 0128        IMG 0126              

Tilbuddet om at spise aftensmad på Tiendegaarden med fri udsigt til marker, have og enge er tiltænkt vore Camønovandre-folk, men er du bare "færdig" efter en god dag på Klinten, er du velkommen til at benytte tilbuddet. Vi vil dog gøre opmærksom på, at der i en afstand af bare 15 minutters bilkørsel fra Tiendegaarden findes op til 20 spisesteder - alle sammen med dejlig mad tilberedt af lokale kokke, så der er ingen mulighed for at gå sulten i seng på Møn!

Man kan ikke "koge og brase" på Tiendegaarden men der er adgang til tekøkken. Her finder du elkedel, kaffemaskine, kopper, tallerkner med mere samt adgang til køleskab og lille fryser. Der findes mikroovn til at optø/varme madportioner.

Øl, vin og vand

I catering-rummet findes vin, Møn øl mm (begrænset udvalg). Afregning sker med mobilpay straks, du handler. Yderligere praktiske oplysninger findes i Cateringrummet samt på diverse opslagstavler på gården. 

Husk det er tilladt selv at medbringe en anretning og tilhørende drikkevarer :-) 

Bestil mad på forhånd

Bestil Camøno-Vandre-Ophold her: Book. Har du allerede bestilt overnatning, men vil bestille forplejning så skriv reservationsnummer i beskedfeltet. Man kan også blot sende os en e-mail og henvise til bookingnummer.

     Morgenbord og Morgenkurv             Tekøkken

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 55812126

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.