Velkomstflag til Tiendegaarden

Velkommen til Møn

susidør2

RESERVATIONS INFORMATION

Vi har reserveret og værelset er (tidligst) klar fra klokken 14.

Ved ankomst: se efter en seddel med dit navn ved TJEK IN-tavle på gårdsplads. Heri finder du en seddel med, hvor dit værelse er på gården. 

Vi bor Sønderbyvej 29, 4791 Borre. Drej ned ad privatvejen ved nr. 25/27/29 og kør videre gennem alleen til nr. 29.  Kør forbi den lille hvide gård nr. 25 + huset nr. 27. Vi bor på Tiendegården for enden af alleen - den sidste gård nr. 29.

Praktiske informationer:

Linned/håndklæde kan medbringes eller lejes for 75 kr. pr. sæt (engangsbeløb).

Morgenmad kan bestilles ved ankomst.. 100 kr. pr person - man er velkommen til at benytte tekøkken og selv stå for morgenmad (bager i Borre)

Afrejse/tjek ud: kl. 10. 

Sen ankomst: Vore gæster bedes ankomme senest kl 20.

Tekøkken: næsten alle rum har adgang til eller eget, så husk  viskestykke og lidt kaffe, te og hvad I kan have lyst til. Der forefindes de mest nødvendige ting i tekøkkenet: elkeddel, køleskab, bestik, kopper og tallerkner.

Internet. Der er trådløs dækning overalt – ude som inde. 

CyklerPris er 75 -100 kr. pr dag/cykel. Cykeludlejning findes også i Brugsen i Borre, hvor du bare går ind og lejer (hvis du fx ankommer med bus).

Gode vandresko og en rygsæk anbefales til turen til Møns Klint og Liselund Park.

Aftensmad/Catering: I vort ”Catering-rum” har vi færdiglavet (aftens)mad fra den lokale slagter. Her er selvbetjening og mulighed for at købe en flaske vin, Møn øl mm – fx hvis du går på Camønoen og ikke har lyst at benytte en af de lokale spisesteder. Vær obs på der er begrænset udvald/lukket i vintermånederne

Restauranter og Spisesteder: Der findes mange på Møn og alene i en radius af et kvarters kørsel fra Tiendegaarden er mindst 15 spisesteder. Bordbestilling er normalt ikke nødvendig, da udvalget er så stort.

God tur til Møn..

Venlig hilsen fra Tiendegaarden

 

 

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 55812126

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.