Indløs gavekort fra:

GoDream

     
   GoDreamBB  
     
   GoDreamKroHotel  
     
     GoDreamSolnedgang     
     
   GoDreamManeskinstur  
     
  GoDreamVandre  
     
  GoDreamCykeltur  
     

 

Har du fået et gavekort? 

Tillykke...

Forskellige firmaer udsteder flere forskellige gavekort, som kan benyttes på Tiendegaarden. Vær opmærksom på at hvert enkelt gavekort gælder til individuelle ophold og dermed også forskellige typer af værelser. Da vi ikke selv skriver teksten til disse gavekort, kan der være forskellige formuleringer. Er du i tvivl så spørg os gerne pr mail - oplys navn, id-nummer mm på gavekortet.

Har du flere gavekort, som ikke er ens?
Skriv til os, hvad du ønsker, så hjælper vi gerne med, at du får det samme rum alle dage. Vi sender dig et tilbud med, hvad ændringerne koster og forskellige forslag. Gavekortet indløses først når du beder om reservation.

Forskellige værelsesstyper:
De fleste gavekort med "bed & breakfast" - er ophold i klassiske værelser, det vil sige værelser med delebad og toilet på gangen. Normalt er der max 2 rum, der deler, og vælger du lavsæsondage, så har du måske badeværelset for dig selv.
Ønsker du at ændre til gavekort med eget bad/toilet, så kan det tilkøbes mod at betale prisdifferencen som er 200-300 kr. alt efter hvilket firma, der har udstedt gavekortet og hvilket gavekort, du i forvejen har.

Moderne B&B værelser er med privat bad/toilet samt der er også gavekort til suite og små lejligheder.

Samarbejdspartnere:
Vi har gennem mange år samarbejdet med fx SmartBox og GoDream, og vi kan kun sige, at det er nemt og enkelt og generelt fungerer meget fint.
Husk på, at begge firmaer tilbyder, at du kan ombytte dit gavekort til anden type gavekort - det er jo ikke dig selv der har købt det, og måske vil du heller noget andet?
Husk at kontakte firmaet direkte ved ombytning (vi kan ikke hjælpe).

Indløsning og information om DIT gavekort:
Vi kan kun opfordre til at læse grundigt på gavekortet, her finder du den nødvendige information til booking af gavekort og oplevelse. Man kan ikke ringe til os for at booke! 

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 23472106

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.