Trollingfiskeri på Møn og Tiendegaarden

FISHING ZEALAND - PÅ TIENDEGAARDEN

På Møn støtter vi det bæredygtige lystfiskeri gennem Fishing Zealand, som arbejder for bæredygtigt lystfiskeri, for en bedre vandløbskvalitet og for at give unge og udsatte muligheder for at opleve glæden ved lystfiskeri.

Fishing Zealand er et samarbejdsprojekt mellem forskellige kommuner, turistråd, Danmarks Sportsfiskerforbund, lokale virksomheder, foreninger og en masse frivillige lystfiskere. Bæredygtig lystfiskeri er nøgleordet, og det handler først og fremmest om at forbedre naturen, vandmiljø og fiskemulighederne på Sjælland og øerne. Benyttelse af naturen går hånd i hånd med beskyttelse af naturen. Det hele kræver et godt vandmiljø og sunde fiskebestande. Fishing Zealand og de mange frivillige arbejder blandt andet aktivt for en bedre vandløbskvalitet med henblik på at forbedre gyde- og opvækstbetingelser for ørred, gedde, aborre og øvrige fiskearter. 

På Tiendegaarden tilbyder vi I samarbejde med Fishing Zealand overnatning for lystfiskere - af alle slags.

Brakvandsfiskeri, kystfiskeri og trolling  - alt tilbydes på Møn

På Møn har du mulighed for at få nogle fantastiske fiskeoplevelser med både trollingfiskeri, brakvandsfiskeri og kystfiskeri. På disse sider får du alle de gode råd om de forskellige fiskerityper, om fiskegrej, og om hvordan du bedst fanger aborrer, gedder, multer og alle de andre sprælske vidundere på Møn. Klintholm Havn ligger lige ud til nogle af Nordeuropas bedste fiskepladser, og de senere år er trolling-fiskeriet vokset langs Møns kyster. I Klintholm Havn er der nemlig rigtig gode faciliteter for trolling-både og gode chancer for at få store laks på krogen.

På Tiendegaarden har vi flere og flere overnattende fiskere, der besøger os på vej til eller fra vandet. Billederne her tog Allan og hans søn, da de var på trolling-tur sidste år og boede hos os på Tiendegaarden. Vi bor kun fem km fra havnen, og vi har plads til, at I kan sætte båden natten over. Vi lejer også permanente bådpladser ud i laden, og så har vi en fryser klar til at opbevare jeres fisk, mens I fanger flere.

Book overnatning her       

Vore gæster fanger flotte fisk

Mulighed for gratis parkering af båd/trailer under ophold. Vi tilbyder "vinteropbevaring" af både og campingvogn i laden.
Skriv til os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi har vor egen avis...

I Tiendegaarden Tidende fortælles gårdens historie, lidt om driften samt tips og ideer til udflugter samt små "hemmelige" oplevelser

TV2øst - ca 12 år siden

For år tilbage besøgte Signe Ryge en række af engagerede B&B værter i sommerlandet. Se et udsnit af udsendelsen her..

...og vor egen film

Se vor nye kort-film om det at være gæst på Tiendegaarden og skønne Møn. Måske du kan få inspiration til et par feriedage?

Mini "Check in" film

Snart kommer her en lille vejledning i hvordan du nemt og enkelt chekker ind når du ankommer til Tiendegaarden

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 55812126

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.