Book Direkte

Book Direkte

Originale friser

Frise i spisestuen

 

Udsnit af frise anno 1916

Biosfare

Tiendegaarden støtter projektet www.vordingborg.dk/biosfaere

Bio-bier på Tiendegaarden

MØN BIOSFÆRE PÅ TIENDEGAARDEN

Dark Sky på Tiendegaarden

Tiendegaarden har gennem årene været medinitiativtager til mange projekter, oftest indenfor turisme. En af de større opgaver har været at udvikle Dark Sky-idéen. Her er naturbeskyttelse et af de primære mål, og samtidig giver det en unik mulighed at formidle og afhjælpe problemer som lysforurening og dens indflydelse på naturen. Vi gør selv en praktisk indsats og formidler viden videre til vores overnattende gæster, men også til lokalbefokningen og andre virksomheder i området. Gennem vores netværksarbejde støtter vi naturligvis biosfæreprojektet. Læs mere om Dark Sky på Tiendegaarden

De vilde brune bier på Møn

Udover vores store fokus på at bevare Møns unikke nattehimmel, gør vi også andre ting for at passe på naturen uden for døren. Senest har vi plantet bivenlige blomsterstriber på marken for at skabe bedre vilkår for Møns vilde bier og bidrage til at sikre arternes mangfoldighed og bestøvning af vores afgrøder, frugttræer, blomster og bær.

Praktik på Tiendegaarden?

Vi tænker også social bæredygtighed ind i vores virksomhed. Fx har vi i flere tilfælde gennem årene tilbudt virksomhedspraktik til ledige, og vi lukker også gerne op for interesserede unge mennesker, der ønsker at komme i skolepraktik i vores virksomhed og lære mere om, hvordan man driver virksomhed i turismebranchen.

Vi har også et "studere-kammer" på gården, hvor både danske og udenlandske interesserede kan bo for kortere eller længere tid. Der er ingen betaling for opholdet, hvis blot man deltager nogle timer om ugen i det almindelige arbejde på gården. Måske har du en særlig kompetence, som kan indgå i driften?  Gennem årene har vi haft besøg fra Tyskland, Frankring, England og fra Polen (hun blev 3 år). For nuværende venter vi besøg fra Peru, Argentina, Tyskland og formodentlig fra Polen igen.

Er du interesseret, kan du kontakte os - der er stadig ledige dage i vor "workaway"-afdeling. 

MØN BIOSFÆRE PÅ MØN

10 udflugtsmål i Møn Biosfære

Vi har vor egen avis...

I Tiendegaarden Tidende fortælles gårdens historie, lidt om driften samt tips og ideer til udflugter samt små "hemmelige" oplevelser

TV2øst - ca 12 år siden

For år tilbage besøgte Signe Ryge en række af engagerede B&B værter i sommerlandet. Se et udsnit af udsendelsen her..

...og vor egen film

Se vor nye kort-film om det at være gæst på Tiendegaarden og skønne Møn. Måske du kan få inspiration til et par feriedage?

Mini "Check in" film

Snart kommer her en lille vejledning i hvordan du nemt og enkelt chekker ind når du ankommer til Tiendegaarden

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 55812126

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.