DARK SKY MØN LOGO

Book Mørke-Guide

Susanne 6 large 001

Naturguide Susanne Rosenild.

Mobil:  20 30 33 46

Biosfare

Tiendegaarden støtter projektet www.vordingborg.dk/biosfaere

Nyord Museum

OPLEV NYORD - BO PÅ TIENDEGAARDEN

Bare 20 minutters kørsel fra Tiendegaarden... 

...og du har en dejlig dags oplevelser. Her oplever du stilheden, det særlige lys, horisonten og på en natlig udflugt: stjernehimmelen.

Nyord er også kendt for at være den "billøse" ø, idet alle gæster bliver bedt om at parkere - hvis man ankommer i bil - ved ankomst til Nyord By. Herfra fortsætter man til fods rundt på den lille ø med de mange oplevelser. Men inden da møder du efter broen en trylleskov og flere fuglereservater og i byen salg af whisky i løs vægt og et bekymringsløst ø-liv. Glæd dig og måske får du selv lyst til at flytte dertil?

Derudover er der meget andet at opleve

Et grundigt kig på Nyord By med de mange gamle spændende huse og haver, engene rundt om på øen med deres helt særlige fugleliv, lodstårnet, som du ser på foto herover, er nok danmarks mindste museum på ca 2 m2. Besøg havnen og tag en tur med den gamle restaurerede postbåd "Røret" eller benyt den gamle badebro og hop en tur i vandet.

Kirken & Svalerne

Kirken på øen er helt speciel og en unik oplevelse. Alt medens man vandre rundt, skal man holde øje med de gamle telefonpæle, som beboerne kæmpede for ikke blev fjernet. De bruges stadig den dag i dag af svalerne, og er et billede på en svunden tid, som man på Nyord med succes har fastholdt og lever i den dag i dag.

Stjernehimlen over Nyord Museum

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 55812126

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.