Priser + Booking

Skærmbillede 2019 12 09 kl. 16.33.50

Ny video - You Tube

video susistue

Book Camønoen for livsnydere 20-23. maj

23maj

morgenkurv

VI HAR ÅBENT! 

Coronavirus tager vi meget alvorligt, og derfor har vi ændret før-corona-bestilte ophold på Tiendegaarden til, at disse gæster får eget bad/toilet uagtet, om det er bestilt.

Generelt har vi "downsized" således, at man bor "hver for sig" i seperate afdelinger. Vi har selv check in og selv check ud (har vi iøvrigt altid haft) ..ligeledes morgenmaden: den får du i vor morgenmadskurv og hygger sig på værelset, på terrassen eller i haven - også "corona-venligt" men stadig, som det plejer at være! Har du spørgsmål så skriv til os - venligst angiv reservationsnummer ved henvendelse.

Nye bestillinger: Vær selv opmærksom på at få booket sådan, som I vil bo: med eget bad eller en SUITE med egen indgang stue og tekøkken.

De nødvendige forholdsregler i forhold til at minimere smitterisiko, både hvad angår rengøring og tæt kontakt gæster imellem, er truffet! Da vi er et lille sted, kan vi overskue alle arbejdsgange, og vi er klar og har haft gæster lige fra Coronadag 1. 

Udover at vi har åbent i vor cateringbod (frosne færdigretter fra lokal slagter til 85 kr pr portion) samarbejder vi med restauranter, hvor der er opstået muligheder for at hente maden. Spis og hyg jer måske med en fl. vin på Tiendegaarden med fri udsigt over marker og enge.

Alle gæster har adgang til tekøkken (og bestiller du suite, har du dit eget), så man kan også tømme sit køleskab hjemme og tage morgenmaden og frokosten med!

LOGI MED SJÆL OG CHARME!

Bestil overnatning på Tiendegaarden Bed and Breakfast på Møn. Tiendegaarden er beliggende på Østmøn nær Møns Klint, og har igennem mere end 50 år huset de mønske turister. I dag er det 4. generation på slægtsgaarden, der byder gæsterne velkomne til en lokal seng og med lokal dialekt!

Tiendegaarden Bed & Breakfast Møn er et populært udgangspunkt for vandreture på fx Canønoen, cykelture på "Bjergetapen" og har Dark Sky oplevelser tilgængelige lige uden for døren.

Oplev Møns Klint med GeoCenteret, Samlermuseumet Thorsvang, Vordingborg BorgCenter samt alle de mange skønne gallerier, kunsthåndværkerer, loppemarkeder, som findes spredt rundt om på de mønske veje. Læs mere...

2014 05 03 Møn Helicopter Cliffs 234

Vi tilbyder overnatning på Møn på Bed & Breakfast med:

Enkelt- og dobbeltværelser i skandinavisk design. Mulighed for adgang til tekøkken og opholdsrum samt naturligvis til terrasser, haver, marker og enge.

  • værelser med delebad på gang - klassiske Bed & Breakfast værelser. Læs mere...
  • værelser med eget bad/toilet - moderne Bed & Breakfast værelser. Læs mere...

Små og store ferielejligheder - lyse og rummelige                                   

  • består af hyggelig mindre stue med tekøkken, dejligt soveværelse og eget badeværelse med brus
  • direkte udgang til terrasser, haver, marker og enge
  • gode adgangsforhold for både børn og ældre. Læs mere... 

 Bestil ophold

Godt at vide:    

  • Trådløst internet WiFi overalt som frit kan benyttes
  • Bestil vor populære morgenmads-kurv ved ankomst
  • Camøno vandrerute/cykelrute og Dark Sky Certificeret overnatning på Tiendegaarden. Læs mere...

Vi har vor egen avis...

I Tiendegaarden Tidende fortælles gårdens historie, lidt om driften samt tips og ideer til udflugter samt små "hemmelige" oplevelser

TV2øst - ca 12 år siden

For år tilbage besøgte Signe Ryge en række af engagerede B&B værter i sommerlandet. Se et udsnit af udsendelsen her..

...og vor egen film

Se vor nye kort-film om det at være gæst på Tiendegaarden og skønne Møn. Måske du kan få inspiration til et par feriedage?

Mini "Check in" film

Snart kommer her en lille vejledning i hvordan du nemt og enkelt chekker ind når du ankommer til Tiendegaarden

Tiendegaarden

v/ proprietær Susanne Nøhr
Sønderbyvej 29, DK-4791 Borre - Møn 

Send SMS: +45 23472106

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.